MARDİN / ARTUKLU - Ortaköy Cumhuriyet İlkokulu

May

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında 3. Sınıf öğrencilerinin çeşitli sportif parametrelerle ölçme çalışmalarına başlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

Şbt

"Mardin 1. Kitap Fuarı" na 1/A sınıfı olarak katıldık.

Şbt

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ölçme ve Değerlendirme Uygulamaları toplantısı gerçekleştirildi.

Ara

Ortaköy Cumhuriyet İlkokulu olarak çevre duyarlılığı kazandırma ve yaşadığı şehrin tarihi yapılarını fark ettirmeamacıyla öğrencilerimiz Mardin Müzesi'ni ve Ulu CAmii'yi ziyaret ettiler.

Ara

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu "Sebebi Ziyaretimiz Öğrencimiz" projesi kapsamında öğretmenlerimiz veli ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyorlar.

Okulumuz sınıf panolarının tamamı yenilenmiştir.

Eyl

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN SINIFLARIMIZDA ÖZVERİLİ BİR TEMİZLİK YAPILDI.TEMİZLİK YAPAN ÖĞRETMENLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.